SESTAVNI DELI SUŠILNIC

Avtomatsko krmilje, vodni grelci, ventilatorji, AL lopute, elektro omara, pršilne šobe.

Avtomatsko krmilje sušenja lesa dTouch

Mikroprocesorska krmilna naprava zanesljivo vodi celoten proces sušenja lesa. Je visoko kvalitetne proizvodnje in izredno enostavna za uporabo. Krmilne naprave lahko povežemo z osebnim računalnikom in tako krmilimo več sušilnih komor hkrati.

Vodni grelec ALCU 2200

Vodni grelci so vgrajeni v smernem kanalu pred ventilatorji. Izdelani so iz bakrenih cevi, z aluminijastimi lamelami. Omogočajo odličen prehod toplote in so odporni proti koroziji.

WW2 računalniški program sušenja

Računalniški program sušenja lesa omogoča krmilje in nadzor do 32 avtomatik ali drugih merilnih enot, ki jih uporabljamo pri sušenju ali termični obdelavi lesa. Program samodejno arhivira vse merjene parametre in podatke shranjuje v obliki numeričnega in grafičnega zapisa.

Ventilator V500 in V800

Vgrajujemo aksialne ventilatorje z direktnim pogonom. Posebej težki pogoji okolice pri sušenju lesa zahtevajo posebne pogonske motorje ter kvalitetno izdelavo ohišja in elise ventilatorja. Poseben profil krilca zagotavlja 100% reverzirano delovanje, kar je izredno pomembno za kvalitetno sušenje vseh vrst lesa.

Zračne lopute z AL kanali

Izdelane so iz litega aluminija, kar jim omogoča dolgo življenjsko dobo in visoko mehansko odpornost. Pritrjene so na strop ali na steno sušilne komore.

Elektro omara z avtomatskih krmiljem

Komandna elektro omara je izdelana kot dobro zaprta omarica, v kateri so vgrajeni vsi elementi za regulacijo, zaščito in dobro delovanje elektro motorjev, ventilatorjev in ostalih električnih porabnikov sušilnice.

Pršilne šobe voda - zrak

Vlaženje je izvedeno v kombinaciji hladne vode in komprimiranega zraka, kar zagotavlja izredno natančno in kvalitetno regulacijo zračne vlage.